Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: Okulumuzun vizyonu , Özel Eğitim gerektiren tüm bireyler ilgi, istek yetenek ve yeterlilik doğrultusunda Özel Eğitim hizmetlerinden yararlandırmak. Toplumla etkileşim sosyal hayata uyumunu kolaylaştırıcı sosyal aktiviteler oluşturmak. Programın bireyin özelliklerine uygun olarak bireyselleştirerek uygulamak.

Misyon: Okulumuzun misyonu; Türk Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Özel Eğitime muhtaç bireylerin ilgi, yetenek ve yeterlilikleri doğrultusunda. Bulunduğu toplumda kendinden beklenen rolleri yapabilen yaşadığı çevre ve sosyal hayata uyum sağlayabilen, Temel yaşam becerilerinde kendi kendine yeterli bir duruma gelebilen, üreten bir birey olarak yetiştirmekteyiz.

Başarılar:

Saatler: 09:20-14:30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: "Yurt Dışı Stajlarıyla Engelsiz Hayata Merhaba De" 2017-2018 Avrupa Birliği Projesi "Engelleri Aşıyorum, Mesleğimde Ustalaşıyorum" 2018-2019 Avrupa Birliği Projesi

Telefon - 0282 726 56 42

Belgegeçer -

WEB - https://cerkezkoyozemem.meb.k12.tr

Adres - GAZİ OSMAN PAŞA MAH. BUTÇULAR SK. NO.10 ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ